×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Nursing Care Estrela Schoenen

SKU
MCNCM692611

Nursing Care Estrela Schoenen zijn speciaal vervaardigd om comfort en ondersteuning te bieden aan personen die op zoek zijn naar postoperatieve schoenenoplossingen. Deze schoenen zijn ontworpen met het hoogste niveau van zorg en innovatie en zijn geliefd bij klanten vanwege hun unieke kenmerken en aandacht voor detail. De brede opening van Nursing Care Estrela Shoes maakt ze een populaire keuze onder mensen die op zoek zijn naar draaggemak en maximaal comfort. Het extra brede ontwerp zorgt voor een gemakkelijke plaatsing van de voet, geschikt voor verschillende voetmaten en -vormen. Bovendien biedt het flexibele karakter van deze schoenen meerdere aanpassingsmogelijkheden, waardoor een aangepaste pasvorm voor elke drager wordt gegarandeerd. De gripvaste, lichte en comfortabele zool verbetert de algehele loopervaring nog verder, waardoor het veiliger en aangenamer wordt voor mensen met gevoelige voeten.

Op voorraad
As low as € 33,95 € 27,60

Nursing Care Estrela Schoenen zijn speciaal vervaardigd om comfort en ondersteuning te bieden aan personen die op zoek zijn naar postoperatieve schoenenoplossingen. Deze schoenen zijn ontworpen met het hoogste niveau van zorg en innovatie en zijn geliefd bij klanten vanwege hun unieke kenmerken en aandacht voor detail.
De brede opening van Nursing Care Estrela Shoes maakt ze een populaire keuze onder mensen die op zoek zijn naar draaggemak en maximaal comfort. Het extra brede ontwerp zorgt voor een gemakkelijke plaatsing van de voet, geschikt voor verschillende voetmaten en -vormen. Bovendien biedt het flexibele karakter van deze schoenen meerdere aanpassingsmogelijkheden, waardoor een aangepaste pasvorm voor elke drager wordt gegarandeerd. De gripvaste, lichte en comfortabele zool verbetert de algehele loopervaring nog verder, waardoor het veiliger en aangenamer wordt voor mensen met gevoelige voeten.
Om de kwaliteit en levensduur van deze schoenen te behouden, wordt regelmatig schoonmaken aanbevolen om ze in optimale staat te houden. Voor extra verzorging wordt geadviseerd om de zolen van de schoenen te verwijderen en deze op een schaduwrijke plek, uit de buurt van direct zonlicht, te ventileren. Verpleging Estrela Schoenen zijn geschikt voor mensen die last hebben van gezwollen voeten, artritis, gewrichtsstijfheid, misvormingen en andere aandoeningen die ademend en wasbaar schoeisel vereisen. Ze kunnen zonder centrifugatie tot 30ºC worden gewassen, waardoor ze na verloop van tijd gemakkelijk te verzorgen en te onderhouden zijn. Ervaar het comfort en de ondersteuning van Nursing Care Estrela Shoes, ontworpen om prioriteit te geven aan uw welzijn en mobiliteit.

Bovenwerk: textiel
Binnenkant: textiel
Binnenzool: Microfibra Perfurada + Pu
Buitenzool: Pu (Poliuretano)


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Estrela Schoenen

Downloadbare productinformatie

No Attachments!

Meer informatie

Meer informatie
Estimated Delivery 7
Merk Nursing Care
Seller Admin

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Estrela Schoenen