×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Nursing Care Caramulo Schoenen

SKU
MCNCM9TF1

Nursing Care Caramulo Schoenen zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar ultiem comfort en ondersteuning aan zijn voeten. Deze schoenen zijn ontworpen met de meest gevoelige voeten in gedachten en bieden een oplossing voor mensen die last hebben van voetpijn en ongemak. De Nursing Care Caramulo-schoenen hebben een extra brede constructie met een totale opening, waardoor u uw voeten er gemakkelijk in kunt schuiven en een comfortabele pasvorm voor alle voetvormen en -maten kunt garanderen. Met meerdere aanpassingsopties kunnen deze schoenen worden aangepast aan uw behoeften, zodat ze elke keer een veilige en flexibele pasvorm bieden.

Op voorraad
As low as € 35,95 € 29,23

Nursing Care Caramulo Schoenen zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar ultiem comfort en ondersteuning aan zijn voeten. Deze schoenen zijn ontworpen met de meest gevoelige voeten in gedachten en bieden een oplossing voor mensen die last hebben van voetpijn en ongemak.
De Nursing Care Caramulo-schoenen hebben een extra brede constructie met een totale opening, waardoor u uw voeten er gemakkelijk in kunt schuiven en een comfortabele pasvorm voor alle voetvormen en -maten kunt garanderen. Met meerdere aanpassingsopties kunnen deze schoenen worden aangepast aan uw behoeften, zodat ze elke keer een veilige en flexibele pasvorm bieden.
Deze schoenen zijn niet alleen praktisch, maar bieden ook een gripvaste, lichte, comfortabele en veilige zool waarmee u gemakkelijk en zelfverzekerd kunt lopen. Of u nu last heeft van gezwollen voeten, artritis, gewrichtsstijfheid of voetvervormingen, deze schoenen zijn de perfecte keuze om uw voeten de hele dag te ondersteunen.
Om uw Nursing Care Caramulo Schoenen in topconditie te houden, is het raadzaam deze regelmatig schoon te maken en de zolen te verwijderen voor ventilatie. Deze schoenen zijn wasbaar tot 30ºC zonder centrifugeren, waardoor onderhoud een fluitje van een cent wordt.
Ervaar het verschil met Nursing Care Caramulo Shoes – je voeten zullen je er dankbaar voor zijn!

Bovenwerk: textiel
Binnenkant: textiel
Binnenzool: Microfibra Perfurada + Pu
Buitenzool: Pu (Poliuretano)


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Caramulo Schoenen

Downloadbare productinformatie

No Attachments!

Meer informatie

Meer informatie
Estimated Delivery 7
Merk Nursing Care
Seller Admin

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Caramulo Schoenen