×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Nursing Care Recife Sandaal

SKU
MCNCC8G11

Nursing Care Recife Sandaal zijn de perfecte mix van comfort en stijl, speciaal ontworpen voor vrouwen die zowel mode als welzijn waarderen. Deze sandalen behoren tot de categorie Comfortschoenen en worden u aangeboden door het gerenommeerde merk Nursing Care. De Nursing Care Recife-sandalen zijn gemaakt met de grootste zorg en aandacht voor detail en worden door klanten over de hele wereld aanbeden vanwege hun uitzonderlijke comfort en uitstekende eigenschappen. Deze sandalen zijn gemaakt om een ​​zalige loopervaring te bieden en zijn een must-have voor iedereen die prioriteit wil geven aan de gezondheid van zijn voeten zonder concessies te doen aan stijl. De Nursing Care Recife-sandalen zijn uitgerust met een reeks kenmerken die ze tot de beste keuze maken voor vrouwen die op zoek zijn naar optimaal comfort. Ten eerste zorgt het anatomische ontwerp voor een perfecte pasvorm, waardoor je voeten in hun natuurlijke vorm kunnen rusten. Dit helpt ongemak en voetaandoeningen te voorkomen die kunnen voortvloeien uit slecht passend schoeisel. Bovendien biedt de antislipzool van deze sandalen voldoende grip, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt geminimaliseerd. Deze functie is vooral nuttig voor mensen die in de gezondheidszorg werken of voor iedereen die op gladde oppervlakken loopt. Bovendien dempt de impactabsorptietechnologie elke stap, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en superieure ondersteuning aan uw voeten wordt geboden.

Op voorraad
As low as € 51,95 € 42,24

Nursing Care Recife Sandaal zijn de perfecte mix van comfort en stijl, speciaal ontworpen voor vrouwen die zowel mode als welzijn waarderen. Deze sandalen behoren tot de categorie Comfortschoenen en worden u aangeboden door het gerenommeerde merk Nursing Care. De Nursing Care Recife-sandalen zijn gemaakt met de grootste zorg en aandacht voor detail en worden door klanten over de hele wereld aanbeden vanwege hun uitzonderlijke comfort en uitstekende eigenschappen. Deze sandalen zijn gemaakt om een ​​zalige loopervaring te bieden en zijn een must-have voor iedereen die prioriteit wil geven aan de gezondheid van zijn voeten zonder concessies te doen aan stijl. De Nursing Care Recife-sandalen zijn uitgerust met een reeks kenmerken die ze tot de beste keuze maken voor vrouwen die op zoek zijn naar optimaal comfort. Ten eerste zorgt het anatomische ontwerp voor een perfecte pasvorm, waardoor je voeten in hun natuurlijke vorm kunnen rusten. Dit helpt ongemak en voetaandoeningen te voorkomen die kunnen voortvloeien uit slecht passend schoeisel. Bovendien biedt de antislipzool van deze sandalen voldoende grip, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt geminimaliseerd. Deze functie is vooral nuttig voor mensen die in de gezondheidszorg werken of voor iedereen die op gladde oppervlakken loopt. Bovendien dempt de impactabsorptietechnologie elke stap, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en superieure ondersteuning aan uw voeten wordt geboden. De Nursing Care Recife-sandalen schitteren echt in hun veelzijdigheid, dankzij een verstelbare riem waarmee u de pasvorm kunt aanpassen aan uw voorkeur. Dit zorgt ervoor dat de sandalen stevig aan je voeten blijven zitten en ongewenste bewegingen worden voorkomen. Bovendien geeft de uitneembare binnenzool u de flexibiliteit om het niveau van demping en ondersteuning aan te passen aan uw individuele behoeften.
Of u nu gaat wandelen in het park, boodschappen doet of urenlang op de been bent, de Nursing Care Recife-sandalen houden u de hele dag comfortabel en beschermd. Ze zijn de ideale keuze voor professionals in de gezondheidszorg, drukke moeders of iedereen die op zoek is naar schoenen die uitzonderlijk comfort bieden zonder concessies te doen aan de stijl.
Verwen je voeten met de Nursing Care Recife Sandalen en ervaar de perfecte combinatie van mode en wellness. Dus ga je gang, trakteer je voeten op het comfort dat ze verdienen en ga op pad in stijl.

Bovenwerk: Leer
Binnenkant: Plantaardig Leer (Gelooid Zonder Gebruik Van Schadelijke Chemicaliën Of Verf)
Binnenzool: Plantaardig Leer + Pu
Buitenzool: Pu (Polyurethaan)


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Recife Sandaal

Downloadbare productinformatie

No Attachments!

Meer informatie

Meer informatie
Estimated Delivery 7
Merk Nursing Care
Seller Admin

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Recife Sandaal