×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Nursing Care Paris Clogs

SKU
MCNCWG4P09

Nursing Care Wash'Go Paris in fuchsia zijn een must-have voor professionals in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar comfort, stijl en duurzaamheid. Deze klompen zijn speciaal ontworpen om prioriteit te geven aan uw welzijn, zelfs tijdens de langste diensten. Verpleegverzorging Wash'Go Paris in fuchsia wordt door professionals aanbeden vanwege zijn onverslaanbare comfort. Het constructiesysteem zorgt voor flexibiliteit vanaf het moment dat je ze aantrekt. De vorm is op maat gemaakt voor uw voeten, waardoor ze een anatomisch correcte positie kunnen behouden, terwijl uw tenen voldoende ruimte krijgen om op natuurlijke wijze te bewegen. De zachte, uitneembare anatomische binnenzool absorbeert de schokken van het lopen, minimaliseert het ongemak en zorgt voor voldoende ondersteuning voor uw voeten. Hygiëne is van het allergrootste belang, vooral in de gezondheidszorg. Gelukkig zijn Nursing Care Wash'Go Paris klompen wasbaar in de machine, zodat je ze gemakkelijk schoon en fris kunt houden. Zelfs na meerdere wasbeurten verliezen ze hun kleur of flexibiliteit niet. De huid blijft gehydrateerd en voorkomt droogheid of trekkerigheid. De microvezel binnenzool, die ook uitneembaar is, zorgt voor langdurige frisheid zonder uit te drogen. Met Verpleegzorg Wash'Go Paris komt de veiligheid nooit in gevaar. Deze klompen zijn antislip en antistatisch, waardoor ze een stevige grip garanderen en ongelukken op gladde oppervlakken voorkomen. Ze zijn gecertificeerd en dragen met trots de CE-markering, wat garandeert dat ze aan de veiligheidsnormen voldoen. Bovendien bieden ze de optie van een veiligheidsclip voor een betere bevestiging aan uw voet, wat een extra beveiligingslaag biedt tijdens uw drukke werkdag. De kwaliteit van Verpleegkundige Wash'Go Paris is ongeëvenaard. Ondanks dat het leren schoenen zijn die gewassen kunnen worden zonder te verslechteren, zorgt de innovatieve Wash'Go-technologie voor langdurige duurzaamheid. Deze klompen zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van de gezondheidszorg en voldoen aan uw strenge routine.

Op voorraad
As low as € 54,95 € 44,67

Nursing Care Wash'Go Paris in fuchsia zijn een must-have voor professionals in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar comfort, stijl en duurzaamheid. Deze klompen zijn speciaal ontworpen om prioriteit te geven aan uw welzijn, zelfs tijdens de langste diensten.
Verpleegverzorging Wash'Go Paris in het wit wordt door professionals aanbeden vanwege zijn onverslaanbare comfort. Het constructiesysteem zorgt voor flexibiliteit vanaf het moment dat je ze aantrekt. De vorm is op maat gemaakt voor uw voeten, waardoor ze een anatomisch correcte positie kunnen behouden, terwijl uw tenen voldoende ruimte krijgen om op natuurlijke wijze te bewegen. De zachte, uitneembare anatomische binnenzool absorbeert de schokken van het lopen, minimaliseert het ongemak en zorgt voor voldoende ondersteuning voor uw voeten.
Hygiëne is van het allergrootste belang, vooral in de gezondheidszorg. Gelukkig zijn Nursing Care Wash'Go Paris-klompen machinewasbaar, zodat je ze gemakkelijk schoon en fris kunt houden. Zelfs na meerdere wasbeurten verliezen ze hun kleur of flexibiliteit niet. De huid blijft gehydrateerd en voorkomt droogheid of trekkerigheid. De microvezel binnenzool, die ook uitneembaar is, zorgt voor langdurige frisheid zonder donker of droog te worden.
Met Verpleegzorg Wash'Go Paris komt de veiligheid nooit in gevaar. Deze klompen zijn antislip en antistatisch, waardoor ze een stevige grip garanderen en ongelukken op gladde oppervlakken voorkomen. Ze zijn gecertificeerd en dragen met trots de CE-markering, wat garandeert dat ze aan de veiligheidsnormen voldoen. Bovendien bieden ze de optie van een veiligheidsclip voor een betere bevestiging aan uw voet, wat een extra beveiligingslaag biedt tijdens uw drukke werkdag.
De kwaliteit van Verpleegkundige Wash'Go is ongeëvenaard. Ondanks dat het leren schoenen zijn die gewassen kunnen worden zonder te verslechteren, zorgt de innovatieve Wash'Go-technologie voor langdurige duurzaamheid. Deze klompen zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van de gezondheidszorg en voldoen aan uw strenge routine.
Omarm het aantrekkelijke en moderne design van de Nursing Care Wash'Go klompen. Het boeiende en gevarieerde kleurenpalet voegt een vleugje stijl toe aan uw professionele kleding, zodat u er de hele dag op uw best uit kunt zien en voelen. Deze klompen zijn de perfecte keuze voor professionals in de gezondheidszorg, maar ook voor professionals in de horeca, schoonmaak en hygiëne, esthetiek en schoonheid.
Ervaar het ongeëvenaarde comfort, de ongeëvenaarde hygiëne en de uitzonderlijke kwaliteit van Nursing Care Wash'Go. Investeer vandaag nog in deze klompen en breng uw professionele prestaties naar nieuwe hoogten.

Upper: leather
Inner: microfiber
Outsole: PU (Polyurethane) 
Insole: removable insoles

Technical specifications
CE certification: CE certificate, directive 89/686/EEC
EN ISO 20347:2012: Work footwear for occupational use
OB: Basic safety - Toe cap protects against impact up to 200 J and compression up to 15,000 N
E: Physical risks - Energy absorption in the heel: 20 J
A: Electrical resistance - Anti static: between 100 kΏ to 1000 MΏ
SRB: Slip resistance - Stainless steel floor with glycerol solution.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Paris Clogs

Downloadbare productinformatie

No Attachments!

Meer informatie

Meer informatie
Estimated Delivery 7
Merk Nursing Care
Seller Admin

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Paris Clogs