×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Nursing Care Ibiza Sandaal

SKU
MCNCC7211

Nursing Care Ibiza Sandaal zijn de ultieme mix van comfort en stijl. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die zowel functionaliteit als mode waarderen. Met hun unieke eigenschappen en hoogwaardige materialen zijn de Ibiza Sandalen een must-have voor iedereen die behoefte heeft aan comfortabel schoeisel.
De Nursing Care Ibiza Sandalen zijn bij velen geliefd vanwege hun uitzonderlijke comfort. De sandalen zijn voorzien van een anatomisch uitneembare binnenzool die uw voeten optimaal ondersteunt, spanning vermindert en drukpunten ontlast. Of je nu de hele dag op de been bent of gewoon geniet van een ontspannen wandeling, deze sandalen zorgen ervoor dat je voeten fris en comfortabel aanvoelen.
Een opvallend kenmerk van de Ibiza-sandalen is hun antislipontwerp. De zool van de sandalen is speciaal ontworpen om uitstekende grip te bieden en onbedoeld uitglijden of vallen te voorkomen. Deze functie is vooral belangrijk voor mensen die werken in omgevingen waar veiligheid van het grootste belang is, waardoor deze sandalen een populaire keuze zijn onder professionals in de gezondheidszorg.
Bovendien beschikken de Ibiza-sandalen over een antistatische eigenschap, wat vooral gunstig is voor personen die in omgevingen werken waar statische elektriciteit een probleem kan zijn. De antistatische eigenschappen van deze sandalen helpen eventuele statische ladingen af ​​te voeren, waardoor een veilige en comfortabele werkervaring wordt gegarandeerd.

Op voorraad
As low as € 56,90 € 46,26

Nursing Care Ibiza Sandaal zijn de ultieme mix van comfort en stijl. Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die zowel functionaliteit als mode waarderen. Met hun unieke eigenschappen en hoogwaardige materialen zijn de Ibiza Sandalen een must-have voor iedereen die behoefte heeft aan comfortabel schoeisel. De Nursing Care Ibiza Sandalen zijn bij velen geliefd vanwege hun uitzonderlijke comfort. De sandalen zijn voorzien van een anatomisch uitneembare binnenzool die uw voeten optimaal ondersteunt, spanning vermindert en drukpunten ontlast. Of je nu de hele dag op de been bent of gewoon geniet van een ontspannen wandeling, deze sandalen zorgen ervoor dat je voeten fris en comfortabel aanvoelen. Een opvallend kenmerk van de Ibiza-sandalen is hun antislipontwerp. De zool van de sandalen is speciaal ontworpen om uitstekende grip te bieden en onbedoeld uitglijden of vallen te voorkomen. Deze functie is vooral belangrijk voor mensen die werken in omgevingen waar veiligheid van het grootste belang is, waardoor deze sandalen een populaire keuze zijn onder professionals in de gezondheidszorg. Bovendien beschikken de Ibiza-sandalen over een antistatische eigenschap, wat vooral gunstig is voor personen die in omgevingen werken waar statische elektriciteit een probleem kan zijn. De antistatische eigenschappen van deze sandalen helpen eventuele statische ladingen af ​​te voeren, waardoor een veilige en comfortabele werkervaring wordt gegarandeerd. De Nursing Care Ibiza Sandalen zijn niet alleen praktisch, maar zijn ook geschikt voor mensen met specifieke voetaandoeningen zoals hallux valgus. De sandalen zijn zo gemaakt dat ze voldoende ruimte bieden aan de tenen, waardoor het ongemak dat door deze veelvoorkomende aandoening wordt veroorzaakt, wordt verlicht. Zeg vaarwel tegen krappe en pijnlijke schoenen - de Ibiza Sandalen geven prioriteit aan de gezondheid en het welzijn van uw voeten. Met het merk Nursing Care achter deze sandalen kunt u verzekerd zijn van hun kwaliteit en duurzaamheid. Nursing Care staat bekend om hun toewijding aan het produceren van comfortabel schoeisel en is een vertrouwde naam in de branche geworden. Als je stijlvol en comfortabel schoeisel nodig hebt waarbij de gezondheid van je voeten voorop staat, zoek dan niet verder dan de Nursing Care Ibiza Sandalen. Met hun anatomisch uitneembare binnenzool, antislipontwerp, antistatische eigenschappen en hallux valgus-functie hebben deze sandalen het allemaal. Of je nu een zorgprofessional bent of gewoon iemand die waarde hecht aan comfort, de Ibiza Sandalen passen perfect bij jou.

Bovenwerk: leer
Binnenkant: geperforeerde microvezel
Binnenzool: Microfibra Perfurada + PU
Buitenzool: PU (Poliuretano)


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Ibiza Sandaal

Downloadbare productinformatie

No Attachments!

Meer informatie

Meer informatie
Estimated Delivery 7
Merk Nursing Care
Seller Admin

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Ibiza Sandaal