×

:

Not a valid Time
Dit is een verplicht veld.

Nursing Care Roma Clogs

SKU
MCNCWG1003

Nursing Care Wash'Go Roma in donkerblauw zijn een must-have voor professionals in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar comfort, stijl en duurzaamheid. Deze klompen zijn speciaal ontworpen om prioriteit te geven aan uw welzijn, zelfs tijdens de langste diensten. Verpleegverzorging Wash'Go Roma in donkerblauw wordt door professionals aanbeden vanwege zijn onverslaanbare comfort. Het constructiesysteem zorgt voor flexibiliteit vanaf het moment dat je ze aantrekt. De vorm is op maat gemaakt voor uw voeten, waardoor ze een anatomisch correcte positie kunnen behouden, terwijl uw tenen voldoende ruimte krijgen om op natuurlijke wijze te bewegen. De zachte, uitneembare anatomische binnenzool absorbeert de schokken van het lopen, minimaliseert het ongemak en zorgt voor voldoende ondersteuning voor uw voeten. Hygiëne is van het allergrootste belang, vooral in de gezondheidszorg. Gelukkig zijn Nursing Care Wash'Go Roma-klompen machinewasbaar, zodat je ze gemakkelijk schoon en fris kunt houden. Zelfs na meerdere wasbeurten verliezen ze hun kleur of flexibiliteit niet. De huid blijft gehydrateerd en voorkomt droogheid of trekkerigheid. De microvezel binnenzool, die ook uitneembaar is, zorgt voor langdurige frisheid zonder uit te drogen. Met Verpleegzorg Wash'Go Roma komt de veiligheid nooit in gevaar. Deze klompen zijn antislip en antistatisch, waardoor ze een stevige grip garanderen en ongelukken op gladde oppervlakken voorkomen. Ze zijn gecertificeerd en dragen met trots de CE-markering, wat garandeert dat ze aan de veiligheidsnormen voldoen. Bovendien bieden ze de optie van een veiligheidsclip voor een betere bevestiging aan uw voet, wat een extra beveiligingslaag biedt tijdens uw drukke werkdag. De kwaliteit van Verpleging Wash'Go Roma is ongeëvenaard. Ondanks dat het leren schoenen zijn die gewassen kunnen worden zonder te verslechteren, zorgt de innovatieve Wash'Go-technologie voor langdurige duurzaamheid. Deze klompen zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van de gezondheidszorg en voldoen aan uw strenge routine.

Op voorraad
As low as € 59,95 € 48,74

Nursing Care Wash'Go Roma donkerblauw zijn een must-have voor professionals in de gezondheidszorg die op zoek zijn naar comfort, stijl en duurzaamheid. Deze klompen zijn speciaal ontworpen om prioriteit te geven aan uw welzijn, zelfs tijdens de langste diensten.
Verpleegverzorging Wash'Go Roma in het wit wordt door professionals aanbeden vanwege zijn onverslaanbare comfort. Het constructiesysteem zorgt voor flexibiliteit vanaf het moment dat je ze aantrekt. De vorm is op maat gemaakt voor uw voeten, waardoor ze een anatomisch correcte positie kunnen behouden, terwijl uw tenen voldoende ruimte krijgen om op natuurlijke wijze te bewegen. De zachte, uitneembare anatomische binnenzool absorbeert de schokken van het lopen, minimaliseert het ongemak en zorgt voor voldoende ondersteuning voor uw voeten.
Hygiëne is van het allergrootste belang, vooral in de gezondheidszorg. Gelukkig zijn Nursing Care Wash'Go Roma-klompen machinewasbaar, zodat je ze gemakkelijk schoon en fris kunt houden. Zelfs na meerdere wasbeurten verliezen ze hun kleur of flexibiliteit niet. De huid blijft gehydrateerd en voorkomt droogheid of trekkerigheid. De microvezel binnenzool, die ook uitneembaar is, zorgt voor langdurige frisheid zonder donker of droog te worden.
Met Verpleegzorg Wash'Go Roma komt de veiligheid nooit in gevaar. Deze klompen zijn antislip en antistatisch, waardoor ze een stevige grip garanderen en ongelukken op gladde oppervlakken voorkomen. Ze zijn gecertificeerd en dragen met trots de CE-markering, wat garandeert dat ze aan de veiligheidsnormen voldoen. Bovendien bieden ze de optie van een veiligheidsclip voor een betere bevestiging aan uw voet, wat een extra beveiligingslaag biedt tijdens uw drukke werkdag.
De kwaliteit van Verpleegkundige Wash'Go is ongeëvenaard. Ondanks dat het leren schoenen zijn die gewassen kunnen worden zonder te verslechteren, zorgt de innovatieve Wash'Go-technologie voor langdurige duurzaamheid. Deze klompen zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van de gezondheidszorg en voldoen aan uw strenge routine.
Omarm het aantrekkelijke en moderne design van de Nursing Care Wash'Go klompen. Het boeiende en gevarieerde kleurenpalet voegt een vleugje stijl toe aan uw professionele kleding, zodat u er de hele dag op uw best uit kunt zien en voelen. Deze klompen zijn de perfecte keuze voor professionals in de gezondheidszorg, maar ook voor professionals in de horeca, schoonmaak en hygiëne, esthetiek en schoonheid.
Ervaar het ongeëvenaarde comfort, de ongeëvenaarde hygiëne en de uitzonderlijke kwaliteit van Nursing Care Wash'Go. Investeer vandaag nog in deze klompen en breng uw professionele prestaties naar nieuwe hoogten.

Bovenwerk: leer
Binnenkant: microvezel
Buitenzool: PU (polyurethaan)
Binnenzool: uitneembare inlegzolen

Technische specificaties
CE-certificering: CE-certificaat, richtlijn 89/686/EEG
EN ISO 20347:2012: Werkschoenen voor beroepsgebruik
OB: Basisveiligheid - Neus beschermt tegen schokken tot 200 J en compressie tot 15.000 N
E: Fysieke risico's - Energieopname in de hiel: 20 J
A: Elektrische weerstand - Antistatisch: tussen 100 kΏ en 1000 MΏ
SRB: Slipvastheid - RVS vloer met glyceroloplossing.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Roma Clogs

Downloadbare productinformatie

No Attachments!

Meer informatie

Meer informatie
Estimated Delivery 7
Merk Nursing Care
Seller Admin

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nursing Care Roma Clogs